Menü Bezárás

RÓLUNK

Felsőzsolcán az 1990-es évek közepe óta működik kábeltelevíziós szolgáltatás. A város mindennapjairól, az intézmények rendezvényeiről dokumentált videó felvételek azóta vannak. Cégünk 2005-ben alakult, s azóta szerkesztett, vágott formában évente 50-70 órányi adással jelentkezik a KözelKép, a ZsolcaTV heti, közéleti magazinműsora. Adásaink a kábelhálózaton közel tízezer emberhez jutnak el, de évről-évre nő a műsorainkat az interneten nyomon követő nézőink száma is.

A városban, a városról szlogenünkhöz híven műsorainkban Felsőzsolca közéleti eseményeiről, kulturális és sport rendezvényeiről láthatnak tudósításokat. De rendszeresen készítünk portré- és úti filmeket is.

Felsőzsolcai Vagyonkezelő és Fejlesztő Kft.

3561 FELSŐZSOLCA, Szent István utca 20.

info@zsolcatv.hu

 

Molnárné Vantal Nikoletta

ügyvezető igazgató

igazgato@zsolcatv.hu

 

Németh Csaba

főszerkesztő

telefon: +30-30-445-6761

nemethcs@zsolcatv.hu

 

MUNKATÁRSAINK:

Czéklás Réka

szerkesztő-riporter, műsorvezető

Új világ nyílt meg számomra azzal a lehetőséggel, hogy a Zsolca tv munkatársa lehetek. A Miskolci Egyetem jogi karának hallgatója vagyok. Eddig „hallgattam”, most én hallatatom hangomat. Mindig is lenyűgözött a magyar nyelv sokszínűsége szófordulataival, kivételes hangzásával. Önmagunk kifejezésének csak saját értelmünk, gondolkodásmódunk szabhat határt, hiszen anyanyelvünk megadja a lehetőséget ahhoz, hogy a megélt eseményeket,érzéseinket és tapasztalatainkat szavakba tudjuk foglalni. Születésem óta Felsőzsolcán élek, ezért bízom abban, hogy városunk eseményeiről kellő körültekintéssel tudom majd tájékoztatni önöket.

 

Hajdu Zénó

operatőr, vágó

 

 

Németh Csaba

 főszerkesztő

“Imádom azokat, akik keresik az igazságot… és utálom azokat, akik megtalálták.”

Húsz éves újságírói pályafutásom során dolgoztam a Magyar Rádióban, a Sláger Rádióban, az Európa Rádióban, valamint a Magyar Televízióban és a MiskolcTV-ben is. Írtam cikkeket országos és helyi lapokba. Azt vallom, hogy az újságírás minőségét nem a hírek határozzák meg. A ZsolcaTV-ben 2005 óta hétről-hétre igyekszem kollégáimmal olyan műsort az Önök képernyőjére tenni, ami érdeklődésükre számot tartó és szórakoztató.

További részletek a weboldalamon.

 

Akikkel korábban együtt dolgoztunk:

Rimaszécsi Gyula (2005-2011)

Nagy Henrietta (2017)

Putz Orsolya (2011-2012)

Rimaszécsi Rita (2006-2010)

Lőrinc Gábor (2007-2011)

Lénárt Vanda (2005-2008)

Pap Péter (2005-2009)

Répás Jutka (2005-2009)

Flaskó Attila (2009-2011)