Menü Bezárás

ADATVÉDELEM – SZERZŐI JOGOK

A Felsőzsolcai Vagyonkezelő és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság tiszteletben tartja a www.zsolcatv.hu oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait.

Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. A társaság Ön által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzi.

A honlap látogatása során egyes adatokat automatikusan, rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból eltárol a cég szervere (internetszolgáltató, IP-cím, böngésző program verziószáma, keresőszavak).

www.zsolcatv.hu oldalra lépéssel a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztrált felhasználó.

www.zsolcatv.hu oldalon található tartalom a Felsőzsolcai Vagyonkezelő és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos szellemi tulajdona. A Felsőzsolcai Vagyonkezelő és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság fenntart minden, a lap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a lap bármely részének (szöveges tartalom, videoanyag, fotó) üzleti célú értékesítése. Az oldal tartalmának bármely részét csak a lapra való hivatkozással lehet átvenni, az eredeti információ módosítása nélkül.