Menü Bezárás

A ZsolcaTV 2019. december 25-i adása

Felsőzsolcán az elmúlt hetekben számos karácsonyi program, koncert volt az ünnepre hangolódás jegyében. A városi adventi forgatagról készült összeállításainkat láthatják eheti adásunkban.

A Rendezvények Házában tartotta hagyományos karácsonyi ünnepséget a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola. Betlehemi jelenettel, karácsonyi dalokkal,versekkel készültek a diákok, az iskola növendékeinek kórusa és a tanári énekkar is színpadra álltak.

A Felsőzsolcai Önkormányzat és a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ az időseknek szervezett karácsonyi ünnepséget a rendezvények házában. Műsorral készültek az óvodások, a Rozmaring Népdalkör, a meglepetés vendég idén Mészáros János Elek operaénekes volt.

Sikeres évet zárt a Felsőzsolcai Férfi Népdalkör. Részt vettek a városi rendezvényeken, népdaltalálkozókon. A népdalkör az egyik legrégebben működő szervezet Felsőzsolcán. A pokol csárdában tartották meg évzáró, karácsonyi vacsorájukat.

A Szent István Katolikus Általános Iskola diákjai karácsonyi zenés, prózai műsort adtak a római katolikus templomban. A diákok részt vettek az egyházmegyei betlehemi versenyen is, az általuk készített betlehem különdíjas lett.

Meggyújtották a 4. gyertyát Felsőzsolca adventi koszorúján. Szarka Tamás polgármester úr megosztotta ünnepi gondolatait, karácsonyi dalokkal készült a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola tanári énekkara és volt adventi vásár is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.