Menü Bezárás

A ZsolcaTV 2019. december 18-i adása

Az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület megtartotta hagyományos évzáró rendezvényét a Pokol Csárdában. A karácsonyi vacsorán köszöntötték az egyesület új tagjait és szó esett a jövő évi programokról is.

Jótékonysági árverést tartottak a Népkerti Vigadóban. Miskolci művészek alkotásai kerültek kalapács alá, a teljes bevétellel a B-A-Z Megyei Kórház Gyermekegészségügyi Központjának beteg gyermekeit támogatják.

Meggyújtották a 3. gyertyát Felsőzsolca adventi koszorúján. A Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola növendékei adtak műsort. Az ünnepi díszbe öltözött Hősök terén karácsonyi kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete százezer forint pénzadományban részesítette a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvodát. Az adományt játékok vásárlására fogják fordítani.

December 21-én szombaton a felsőzsolcai görög katolikus templomban ad karácsonyi koncertet Zsekov Éva Mónika hegedűművész. December 22-én vasárnap délután fél4kor kezdődik az advent gyertyagyújtás a hősök terén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.