Munkatársaink


Czéklás Réka
szerkesztő-riporter, műsorvezető

Új világ nyílt meg számomra azzal a lehetőséggel, hogy a Zsolca tv munkatársa lehetek. A Miskolci Egyetem jogi karának hallgatója vagyok. Eddig „hallgattam”, most én hallatatom hangomat. Mindig is lenyűgözött a magyar nyelv sokszínűsége szófordulataival, kivételes hangzásával. Önmagunk kifejezésének csak saját értelmünk, gondolkodásmódunk szabhat határt, hiszen anyanyelvünk megadja a lehetőséget ahhoz, hogy a megélt eseményeket,érzéseinket és tapasztalatainkat szavakba tudjuk foglalni. Születésem óta Felsőzsolcán élek, ezért bízom abban, hogy városunk eseményeiről kellő körültekintéssel tudom majd tájékoztatni önöket.

Hajdu Zénó
operatőr, vágóLénárt Vanda
műsorvezető


Németh Csaba
ügyvezető igazgató, főszerkesztő

"Imádom azokat, akik keresik az igazságot... és utálom azokat, akik megtalálták." 

Húsz éves újságírói pályafutásom során dolgoztam a Magyar Rádióban, a Sláger Rádióban, az Európa Rádióban, valamint a Magyar Televízióban és a MiskolcTV-ben is. Írtam cikkeket országos és helyi lapokba. Azt vallom, hogy az újságírás minőségét nem a hírek határozzák meg. A ZsolcaTV-ben 2005 óta hétről-hétre igyekszem kollégáimmal olyan műsort az Önök képernyőjére tenni, ami érdeklődésükre számot tartó és szórakoztató. 
További részletek a weboldalamon: nemethcsaba.euPutz Orsolya
szerkesztő-riporter, műsorvezető

Hiszek a szavak erejében. Vallom, hogy minden leírt szóval és kimondott mondattal világokat lehet teremteni és univerzumokat lerombolni. Emberi mivoltunkat a beszéd képességének köszönhetjük, ezzel az adottsággal mégis mindenki másképpen él. Ami igazán emberré tesz minket, az az a mód, ahogy gondolatainkat szavakba tudjuk önteni. Ezen elvektől vezérelve foglalkozom nyelvészettel, újságírással és televíziózással. Már több éve találkozhatnak velem a Zsolca Tv nézői a képernyőn, az utóbbi hónapokban hétről-hétre láthatnak a Közelkép című magazinműsorban. Célom, hogy pontosan és hitelesen tájékoztassam Önöket a város eseményeiről. Felsőzsolcaiként.


Akikkel korábban együtt dolgoztunk:

Rimaszécsi Gyula (2005-2011)
Rimaszécsi Rita (2006-2010)
Lőrinc Gábor (2007-2011)
Pap Péter (2005-2009)
Répás Jutka (2005-2009)
Flaskó Attila (2009-2011)Időjárás

Felsőzsolca Vagyonkezelő és Fejlesztő Kft. - A ZsolcaTV és a Zsolcai Hírmondó szerkesztőségének weboldala. (c) 2005-2017.