Szolgáltatásaink

DIGITALIZÁLÁS


MEGVÁSÁROLHATÓ ADÁSOK

Tetszett, megnézné újra, eltenné emlékbe? A ZsolcaTV adásai DVD lemezen megvásárolhatóak 3500 forintos áron. A 2005-től meglévő digitális archívumunkból kiválasztott adást pár óra múlva már otthonában nézheti. Ha nem tudja az adás pontos dátumát, az esemény vagy akár a megszólaló személye szerint is munkatársaink megkeresik az archívumban az Ön által kért műsort.

REKLÁMFILMEK, REFERENCIA FILMEK

A ZsolcaTV vállalja saját adásaiba és megrendelésre is reklámszpotok gyártását, illetve cégek, vállalkozások számára bemutatkozó filmek készítését. A reklámszpotok sugárzásának költségeit megtalálja a Hirdetési tarifák menüpont alatt. 

A bemutatkozó, referencia filmeket lézergravírozott DVD-n, a magyar mellett német, angol hanggal és több nyelvű felirattal (német, angol, szlovák, olasz, spanyol, japán) is vállaljuk, akár HD minőségben is.

HELYSZÍNI, TÖBB KAMERÁS FELVÉTELEK

A ZsolcaTV vállalja koncertek, konferenciák, sportesemények bel- és kültéri felvételét, on-line közvetítését (internet) vagy helyszíni LED-falas kivetítését. A kitelepülések során max. 6 kamerás felvételek készítésére van lehetőség. Igény esetén akár HD minőségben is.

VÍZALATTI FELVÉTELEK

Vállaljuk víz alatti felvételek készítését max. 40 méterig, HD minőségben is.

Időjárás

Felsőzsolca Vagyonkezelő és Fejlesztő Kft. - A ZsolcaTV és a Zsolcai Hírmondó szerkesztőségének weboldala. (c) 2005-2017.